Írd alá közös petíciónkat!

Kiserdővédők

Kiserdővédők

email: hello@kiserdovedok.hu

Október 22-én elérhetővé vált a Kiserdővédők petíciója az aHang portálon:
https://szabad.ahang.hu/petitions/galvani-korut-helyett-forgalomcsillapitast

A petíció aláírói egyetértenek abban, hogy a Galvani híd megépítésével összefüggésben semmilyen formában (sem felszínen, sem süllyesztve, sem kéreg alatt) nem fogadják el az új út építését az érintett lakóközösségek, nevezetesen az Aszódi úti lakótelep, a József Attila-lakótelep, a Kékvirág lakótelep és a Wekerletelep rovására, ahogyan a Ferencvárosi (Határ úti) Kiserdő kárára sem.

Olvassátok, írjátok alá, osszátok, terjesszétek!

“…kérjük Önöket, hogy a Galvani híd és levezető nyomvonalainak ügyével foglalkozó Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának ülésen olyan döntést hozzanak, ami úgy hajtja végre a Balázs Mór tervben foglalt forgalomcsillapítást célzó intézkedéseket, hogy amennyiben az új Duna-híd beruházása megvalósul, találjanak a csillapított forgalom elvezetésére olyan megoldást, amely a belváros tehermentesítését új útkapacitás megépítése és a külső kerületek tönkretétele nélkül valósítja meg.”

ÍRD ALÁ TE IS A PETÍCIÓT!

Tudj meg többet a Galvani projektről!

Korábbi híreink

KiserdőTv! Mintázatok a YouTube-on!

“Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább a miénk”, vagyis Mintázatok már videós beszélgetések formájában is! Első vendégeink: Naphegyért Összefogás lakossági csoport (Havas Katalin) + Körtér- Környezettudatosak

Tudj meg többet »

ÍRD ALÁ TE IS A PETÍCIÓT!

VAN NÁLAD NÉHÁNY KITÖLTÖTT ALAÍRÁSGYŰJTŐ?

Lépj velünk kapcsolatba!

Van más út

ONLINE PETÍCIÓ

GYŰJTENÉL NÉHÁNY ALÁÍRÁST?

Az aláírásgyűjtő ívet és a hozzá tartozó adatvédelmi nyilatkozatot megtalálod a gombra kattintva

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.