KiserdőTv! Mintázatok a YouTube-on!

Kiserdővédők

Kiserdővédők

email: hello@kiserdovedok.hu

“Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább a miénk”, vagyis Mintázatok már videós beszélgetések formájában is! Első vendégeink: Naphegyért Összefogás lakossági csoport (Havas Katalin) + Körtér- Környezettudatosak tere Újbudán ökoközösség (Szécsi Ilona) + Normafa – természetesen környezetvédelmi csoport (Sipos Péter).

Miért és mivel foglalkoznak ezek a csoportok? Kik a megszólalók ebben a videóban? Hogy áll az ügyük jelenleg? Erre is választ kapunk.

Néhány szó a részletekről:

Nagyjából 1,15 óra a beszélgetés.

Az első kb. 36 percben, Havas Kati elbeszélésében a Naphegyért csoport történetét ismerhetitek meg. Megtudhatjátok többek között, kiket is tömörít ez a csoport, milyen buszterminált terveznek Buda egyik legrégebbi területére, vagyis a főváros szívébe, és arról is szó kerül, hogy milyen kimenetelét látják ügyüknek a Naphegyesek.

Következő beszélgetőtársunk, Szécsi Ilka, a KörTeret mutatja be kb. 20-25 percben, arról is beszél, hogy milyen problémákat okoz Újbuda túlépítése különös tekintettel a Duna-parti részekre, de kiderül az is, hogy ők – ott a túlparton – mit tudnak/hallanak a Galvani/Új Duna-híd beruházásról mostanában.

A beszélgetés utolsó kb. 20-25 percében a budai hegyek felé vesszük az irányt: a Normafára megyünk. Sipos Péter a Normafa – természetesen csoport tagjaként elmeséli, hogy a Hegyvidéki Önkormányzat mit is ért és tesz kb. 8-9 éve már a hegyvidék “fejlesztése” címen, és hogy a Normafa csoportnak milyen, tbk. jogi lehetőségei vannak arra, hogy ezeket a “fejlesztéseket” megakadályozzák, vagy legalább az adott projekt tartalmát módosíttassák a beruházóval.

ÍRD ALÁ TE IS A PETÍCIÓT!

Tudj meg többet a Galvani projektről!

Korábbi híreink

KiserdőTv! Mintázatok a YouTube-on!

“Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább a miénk”, vagyis Mintázatok már videós beszélgetések formájában is! Első vendégeink: Naphegyért Összefogás lakossági csoport (Havas Katalin) + Körtér- Környezettudatosak

Tudj meg többet »

ÍRD ALÁ TE IS A PETÍCIÓT!

VAN NÁLAD NÉHÁNY KITÖLTÖTT ALAÍRÁSGYŰJTŐ?

Lépj velünk kapcsolatba!

Van más út

ONLINE PETÍCIÓ

GYŰJTENÉL NÉHÁNY ALÁÍRÁST?

Az aláírásgyűjtő ívet és a hozzá tartozó adatvédelmi nyilatkozatot megtalálod a gombra kattintva

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.