Szabályozást az új-Budai túlépítések ellen!

Kiserdővédők

Kiserdővédők

email: hello@kiserdovedok.hu

A Dél-Budapestet terhelő, a Galvani-projekttel csak súlyosbodó forgalomnövekedés egyik oka az, hogy a zöld- és barnamezőkön úgy húznak fel több tízezres lakónegyedeket, hogy nem építenek bele humán infrastruktúrát. Az új lakók kénytelenek a város más részeiben keresni óvodát, iskolát, orvosi rendelőt, munka- és kikapcsolódási lehetőségeket. A lakásaikhoz közel csak az autók számára épül infrastruktúra, közösségi közlekedés is csak mutatóba – ha egyáltalán.

Ennek a helyzetnek – az ingatlanbefektetőkönk kívül – nincsen igazi nyertese, még ha első ránézésre kényelmes is az autóra alapozott életmód. Hamar kiderül, hogy jobban jár, aki élhető, funkciókkal teli lakónegyedet váraszt laküóhelyéül.

A KörTér csoport petíciója éppen ez ellen tiltakozik és kínál megoldást:
Szeretnénk elérni, hogy a szabályozási terv szigorításával, a szükséges infrastruktúra megépítésével (óvoda, iskola, orvosi rendelő, tömegközlekedés) és minél több zöldterület kialakításával az újbudai Duna-parti terület továbbra is élhető maradjon!

Ide kattintva írhatjátok olvashatjátok el és írhatjátok alá a petíciót!

ÍRD ALÁ TE IS A PETÍCIÓT!

Tudj meg többet a Galvani projektről!

Korábbi híreink

KiserdőTv! Mintázatok a YouTube-on!

“Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább a miénk”, vagyis Mintázatok már videós beszélgetések formájában is! Első vendégeink: Naphegyért Összefogás lakossági csoport (Havas Katalin) + Körtér- Környezettudatosak

Tudj meg többet »

ÍRD ALÁ TE IS A PETÍCIÓT!

VAN NÁLAD NÉHÁNY KITÖLTÖTT ALAÍRÁSGYŰJTŐ?

Lépj velünk kapcsolatba!

Van más út

ONLINE PETÍCIÓ

GYŰJTENÉL NÉHÁNY ALÁÍRÁST?

Az aláírásgyűjtő ívet és a hozzá tartozó adatvédelmi nyilatkozatot megtalálod a gombra kattintva

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.